Inschrijven kan enkel op afspraak of op de inschrijvingsdag (ook enkel op afspraak)

Contacteer de internaatsdirecteur.

 

Internaat Sint-Paulus Gent

E. De Deynestraat 2G
9000 Gent
09/243.47.70

 

Internaatsdirecteur

Katrien Meulenyzer

Katrien.Meulenyzer@sintpaulusgent.be

0478/60.03.21

Bereikbaarheid met auto

Kom je vanuit Oudenaarde?

Sla dan op de Oudenaardsesteenweg onmiddellijk na de brug over E40 en Ringvaart rechtsaf, en vervolgens onmiddellijk linksaf. U bent nu in de De Deynestraat. Aan de eerste T-splitsing slaat u linksaf, en u komt aan op onze parking.

 

Komt u vanuit het centrum van Gent?

Neem dan de Zwijnaardsesteenweg tot net voorbij de tramterminus (nog voor de brug over de ringvaart en de E40). Sla rechtsaf de Gestichtstraat in, richting R4. Even verder, voor u aan de R4 komt, slaat u rechtsaf de De Deynestraat in. Volg die weg, Sint-Jozef voorbij. Aan de haakse bocht slaat u rechtsaf. Blijf volgen en u komt aan op onze parking.

 

Neemt u de binnenring R4 vanuit Merelbeke?

Neem de uitrit Gent Sint-Pieters net voor de brug over de Oudenaardsesteenweg. Voor u op de Oudenaardsesteenweg komt slaat u onmiddellijk rechtsaf de De Deynestraat in. Aan de eerste T-splitsing slaat u linksaf, en u komt aan op onze parking.

 

Neemt u de buitenring R4 vanuit St-Denijs-Westrem?

Rij tot het einde van de R4 (autokeuring Zwijnaarde). Op de brug slaat u linksaf, en onderaan de brug (tegenover Coca-Cola) opnieuw links. U bent dan in de Gestichtstraat. Halverwege is er rechts een toegang tot het scholencomplex. Volg die weg, Sint-Jozef voorbij. Aan de haakse bocht slaat u rechtsaf. Blijf volgen en u komt aan op onze parking.

 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Tram 2 rijdt van aan het St-Pietersstation en stopt aan de Gestichtstraat, dat is vlakbij het domein waar het internaat gelegen is.

Bus 70 rijdt van aan het St-Pietersstation en stopt aan de Mediamarkt Zwijnaarde, dat is vlakbij het domein waar het internaat gelegen is.